Már csak Badaló százszázalékos

Labdarúgás

2012. február 24., 09:00 , 580. szám

Az idei tél újabb – remélhetőleg utolsó – rohama ellenére a hét végén mind a négy helyszínen megrendezhették a beregszászi járási téli labdarúgókupa csoportmérkőzéseinek negyedik fordulóját.

Megszerezte első győzelmét a Beregszászi Csillag, a címvédő Déda először botlott, újabb sikerével Badaló egyedüli csapatként áll pontveszteség nélkül. Nagybégányban alapos zakót kapott Gát.

Eredmények: A csoport, Gut: Remete–Gut 1-1, Beregszászi Csillag–Jánosi 1-0. Itt a Csillag és Remete 4-4 ponttal vezet. B csoport, Halábor: Badaló–Bene 2-0, Mezővári–Tiszacsoma 2-0, Halábor–Csetfalva 0-0. A 9 pontos Badaló és a 7 ponttal második Csetfalva már biztos továbbjutó. C csoport, Bátyú: Bátyú–Bakos 1-1, Mezőkaszony–Papi 3-1, Som–Déda 1-1. Ebben a hatosban Déda és Som 7-7 ponttal első. D csoport, Nagybégány: Gát–Nagybégány 0-4, Nagybereg–Beregvidék (ifjúsági) 1-1, Kígyós–Kisbégány 0-2. Itt Nagybégány és a Beregvidék ificsapata 7-7 ponttal első, de mostani veresége ellenére a 6 pontos Gát is ott lehet még a továbbjutást jelentő első négy hely egyikén.

(felvégi)