Ferenczi György és a rackajam Beregszászban

2017. március 20., 12:36

Magyarország Beregszászi Konzulátusa és a Pro Cultura Subcarpathica civil szervezet szeretettel meghívja önöket Ferenczi György és a rackajam, azaz az Első Pesti Rackák március 23-i beregszászi koncertjére.

Ferenczi György a világ egyik legjobb szájharmonikása, az Első Pesti Rackák zenekar frontembere, az anyaországi folk és bluesvilág megkerülhetetlen alakja.

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra, és a rock'n'roll forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas, információban, és humorban gazdag estét. Számos ponton utal a rock'n'roll forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára.

A formáció – ahogy a korábbi teltházas koncertek is igazolták – kedves a kárpátaljai közönség szívének, ezért az együttes mindig szívesen zenél a megyénkben.

Helyszín: Beregszászi Művelődési Ház

Időpont: 17.00 (k.-e. i. sz.)

A belépés INGYENES! Részvételi szándékát MINDENKÉPP JELEZZE a szervezo@kmf.uz.ua e-mail címen vagy a +38 099 372 6240-es telefonszámon.