Megölte az apját, majd öngyilkosságot kísérelt meg

2017. szeptember 7., 12:04

Szerdán, szeptember 6-án az ilosvai járási Maszárfalván (Negrovo) egy 50 éves helyi lakos megfojtotta 77 éves apját. A 102-es telefonszámon a helyszínre érkező mentősök tettek bejelentést egy ember erőszakos haláláról.

A nyomozók kiderítették, hogy délben a mentális betegségben szenvedő 50 éves helyi lakos és 77 éves édesapja között konfliktus alakult ki, amely során a fiú megfojtotta a nyugdíjast. Amikor szembesült azzal, hogy mit tett, a fiú megnyitotta a gázcsapot, hogy így végezzen magával.

Miután ez nem sikerült neki, kiment az utcára és sikoltozni kezdett, hogy megölte az apját. A szomszédok értesítették a mentősöket. A helyszínre érkező orvos már csak a 77 éves maszárfalvai férfi halálának beálltát tudta megállapítani.

A Kárpátaljai Rendőrség nyomozóosztályának helyettes vezetője, Volodimir Maha alezredes közölte, hogy a gyanúsítottat a Btk. 208. cikkelye értelmében őrizetbe vették. A vádlottat a Btk. 115. cikkelyének 1. részébe (szándékos gyilkosság) ütköző bűntény elkövetésével vádolják.

(ua-reporter/RV)