Sportnap a mozgáskorlátozottak klubjában

2017. szeptember 7., 10:15 , 869. szám

Szeptember 2-án tartották a Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesületének (BJME) hagyományos sportversenyét, melyet minden évben a sportolók világnapjának tiszteletére rendeznek.

Ezen a napon 17 versenyző mérte össze négy sportágban az ügyességét, a szellemi tudását. Néhány résztvevő mind a négy sportágban vállalkozott a versenyre, voltak, akik két-három versenyágban indultak.

Az eredmények összesítése után versenyzők okleveleket vehettek át. Az asztalitenisz-versenyben Orosz Ilona ért el első helyezést, a második Szimcsera Mihály lett, a harmadik helyezést Tóth István nyerte el. A sakkjátékban az első Bakó Mihály lett, a második Tóth István, a harmadik helyen Lánczy Ferenc végzett. A malomjátékban az első helyet Orosz Ilona nyerte, a második helyen Morgenthal Gyula, a harmadikon Lánczy Ferenc végzett. A dámajátékban az első helyen Morgenthal Gyula, a második helyen Bakó Mihály, harmadik helyen Orosz Ilona végzett.

A verseny vidám beszélgetéssel, szeretetvendégséggel ért véget.

A sportverseny nem jöhetett volna létre kedves támogatóink – Balogh Irénke anyagi támogatása, a beregszászi Sörkert (Biró Tibor vállalkozó) hozzájárulása, a beregszászi pékség (Barta József vállalkozó), valamint Bárdos Péter, a Nieuwleusen Kárpátaljáért Területi Jótékonysági Alapítvány elnöke – segítsége nélkül.

Hálásan köszönjük a segítséget, a hozzájárulásokat a sportverseny lebonyolításához. Így a fogyatékkal élőknek lehetőségük volt bizonyítani, hogy ők is képesek a sportban is jó eredményeket elérni.

A BJME vezetősége