Egy 19 éves kárpátaljai lány pár hónapig madamként dolgozott

2017. november 4., 20:14

Pénteken, november 3-án az Ilosvai járás egyik szállodájában a rendőrök őrizetbe vettek egy técsői járási 19 éves lányt, aki prostitúcióba szervezett be másokat.

A fiatal lány a Técsői és az Ilosvai járásban élő ismerőseit vonta be szexuális szolgáltatások nyújtásába – közölte a kárpátaljai rendőrség kommunikációs osztálya.

A rendőrség azt gyanítja, hogy ezt a tevékenységet körülbelül két hónapig folytatták. A lány a két prostituáltért 4500 hrivnyát kapott, ebből 2,5 ezret eltulajdonított honoráriumként, a pénzt személyesen vette át.

A gyanúsított elmagyarázta, hogy kezdetben saját maga foglalkozott prostitúcióval, majd rájött, hogy ez nyereséges vállalkozás, és úgy döntött, hogy másokat is bevon az illegális üzletbe. Azok a lányok, akik ebben a tevékenységben részt vettek, hátrányos helyzetűek, az egyiküknek három gyermeke van.

A rendőrség vizsgálja azoknak a személyeknek a körét, akik prostituáltként dolgoztak a 19 éves madam szervezésében. Folyik a nyomozás. A szervezőt akár 7 évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik.

(pmg.ua/RV)