Közel háromszázan versenyeztek a Royal Beauty Kárpát-kupáért

2019. április 10., 10:27 , 950. szám

Negyedik alkalommal szervezték meg a Royal Beauty Kárpát-kupa nemzetközi szépségipari kiállítást és versenyt április 6-án az Ungvár melletti Zolota Hora üdülő- és wellnessközpontban. A program célja, hogy minél magasabb színvonalra emelje a kárpátaljai szépségipart, kapcsolatokat és lehetőségeket biztosítson a műfajban dolgozók számára.

Az előző évekhez hasonlóan a rendezvény már kora délelőtt kezdetét vette. A résztvevők három kategóriában versenyezhettek: fodrászat, műkörömépítés és smink. Az idei éven közel 300-an érkeztek a Kárpát-medencéből, hogy megmérettessenek. A rendezvény az előző években rendkívül nagy népszerűségre tett szert, így idén nemcsak az anyaországból és Kárpátaljáról résztvevők, de a Kárpát-medence számos országából is érkeztek versenyzők, közel háromszázan. A programon a szépségipar szakembereinek és haladóinak megmérettetése volt a cél, akiket egy nemzetközileg elismert szaktekintélyekből álló zsűri értékelt. A szépségipari kiállításon a legnagyobb cégek képviseltették magukat a legújabb termékeikkel. Nemcsak megtekinteni és kipróbálni volt lehetőség a termékeket, de meg is lehetett azokat vásárolni.

Simon Dianna, a program főszervezője elmondta: „Negyedik alkalommal sikerült megrendezni a Royal Beauty Kárpát-kupát. [...] Igyekszünk teret biztosítani mindenki számára, hogy megmérettesse magát, így junior, mester és stylist csoportokban is versenyezhettek a különböző kategóriákban indulók” – fogalmazott a főszervező.

Az esemény legnagyobb nyereménye a Hugarian Open Europe Cupon való részvételi lehetőség volt, emellett számos ajándékkal és medállal is jutalmazták a nyerteseket. A program támogatója a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

VE