Tíz illegális játéktermet számoltak fel Kárpátalján

2019. április 15., 12:44

A kárpátaljai rendőrség illetékes egységei a megyei ügyészség eljárási irányítása mellett 2019. április 14-én megyeszerte szankcionált házkutatásokat tartottak, melyek eredményeként felszámoltak 10 illegális játéktermet – jelentette a Zakarpattya Online.

A házkutatásokra Ungváron, Csapon, az Ungvári járásban, Nagyszőlősön, valamint a Nagyszőlősi és a Técsői járásokban került sor. A bűnüldöző szervek a házkutatások során lefoglaltak egyebek mellett 125 számítástechnikai eszközt, négy rulettasztalt, 128 ezer hrivnya készpénzt. Ezenkívül mobiltelefonok, tévékészülékek, s egyéb elektronikai berendezések, eszközök, berendezési tárgyak, dokumentumok kerültek elő. Az előzetes adatok szerint a lefoglalt berendezések értéke meghaladja a 600 ezer hrivnyát. 

Emellett a rendőrök lefoglaltak egy Volkswagen Passat típusú gépkocsit, valamint egy Toyota Cruiser típusú járművet, amelyből egyebek mellett egy RGD-5 típusú kézigránát került elő – derül ki a Kárpátaljai Megyei Ügyészség sajtószolgálatának tájékoztatásából.

(zakarpattya.net.ua/Kárpátalja)