A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola várja a jelentkezőket!

2019. április 16., 19:11 , 951. szám

A Rákóczi-főiskola felvételt hirdet:

magiszteri szintű képzésre magyar, ukrán, angol, biológia, történelem és régészet, matematika, valamint tanítói szakon;

alapképzésre (bachelor szint) óvodapedagógia, tanítói, történelem, biológia, földrajz, matematika, kémia, turizmus, számvitel és adóügy, valamint magyar, ukrán, angol szakon;

felsőfokú szakképzésre óvodapedagógia, szociális munka, számvitel és adóügy, alkalmazott matematika és turizmus szakon.

Jelentkezni Beregszászban, a Kossuth tér 6. szám alatti felvételi irodában lehet.

Magiszteri képzésre július 10–23. között lehet jelentkezni.

A történelem és régészet szakra június 17. és július 23. között nyújthatók be a kérelmek. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy történelem és régészet szakra ebben az évben kötelező teljesíteni egy ZNO-rendszerű idegennyelv-vizsgát is, amelyre a regisztráció elektronikusan történik május 13. és június 3. között.

Alapképzésre a független tesztelésen szerzett szertifikátok alapján július 10–22. között jelentkezhetnek az érdeklődők.

A felsőfokú szakképzésre jelentkezők a szükséges dokumentumokat július 1–13. között nyújthatják be.

További információkat a (+3803141)-2-43-43-as telefonszámon, a www.kmf.uz.ua honlapon vagy a főiskola felvételi irodájában (Beregszász, Kossuth tér 6.) kaphatnak az érdeklődők.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a Rákóczi-főiskolán a képzés mindenki számára ingyenes, a nappali tagozatos hallgatók ösztöndíjban is részesülnek!

* * *

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola magyarországi felsőoktatási intézményekkel együttműködve felvételt hirdet Ukrajnában nem akkreditált képzési programokra, melyekre az érettségi bizonyítvány megszerzése után lehet jelentkezni független tesztelésen szerzett szertifikátok benyújtása nélkül.

A következő szakokra várjuk a jelentkezőket: kertészmérnök, mezőgazdasági mérnök, élelmiszeripari mérnök, gazdálkodás és menedzsment, mérnökinformatikus, gazdaságinformatikus, ápolás-betegellátás, szociálpedagógia, református és görögkatolikus katekéta-lelkipásztori munkatárs.

Intézményünk várja a jelentkezőket a magyar mint idegen nyelv szakirányú másoddiplomás képzésre is, melyre felsőfokú végzettség birtokában lehet jelentkezni.

A képzési programokra vonatkozó jelentkezési határidőkről a főiskola honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

A jelentkezés kezdete július 10.

További információkat a (+3803141)-2-43-43-as telefonszámon, a www.kmf.uz.ua honlapon vagy a főiskola felvételi irodájában (Beregszász, Kossuth tér 6.) kaphatnak az érdeklődők.