Sportnap Csongoron

Olvasói levél

2019. május 22., 10:14 , 956. szám

A Csongori Általános Iskolában 2019. május 20-án ötödik alkalommal szerveztünk sportnapot Egy kis mozgás senkinek sem árt címmel. Lázas készülődés és szervezés előzte meg a verseny napját, ugyanis nemrég Kisvárdán iskolánk II. helyezést ért el a Bátrak Ligája kupán, mely még jobban inspirálta mind a tanárokat, mind a tanulókat.

A versenyekre már előző héten lehetett jelentkezni egyénileg és csoporttal is. Nagy volt az érdeklődés, hiszen a sportélményen kívül értékes ajándékokat is lehetett nyerni a különböző versenyeken. Nagy Sándor, az iskola igazgatója nyitotta meg a rendezvényt, vázolta a nap eseményének lebonyolítását. Majd Hadar Géza torna- és biológiatanár vette át az irányítást. Minden osztályfőnök, osztályvezető és Hadar Tímea szervező pedagógus nagy szerepet vállalt a lebonyolításban.

A következő eredmények születtek: az alsósok csapatversenye: 1. b, 2. b, 4. b, a 3. a és a 3. b döntetlent ért el. Felsősök csapatversenye: nyertesek: 5. a, 5. b és a 6. osztály döntetlent ért el.

Egyéni ügyességi versenyeken: Lányok: I. Baksa Amarillisz 5. b osztály, II. Gönci Mirjám 6. osztály, III. Marton Teodóra 5. a osztály. Fiúk: I. György Botond 5. b osztály, II. Sándor Levente 6. osztály, III. Úr László 5. b osztály.

Lebonyolítottuk a tanárok és diákok közötti röplabdaversenyt is, melyből a tanári gárda került ki győztesen.

Minden nyertes emléklapot kapott, kiosztásra került 10 jutalomajándék.

Végezetül az iskola minden diákját, tanárát és a vendégeket szeretetvendégségre invitálták. A rendezvényt a BGA Zrt. támogatta.