KÁMME alkotótábor

2019. június 15., 10:28 , 959. szám

A Kárpát-medencei Magyarság Evangelizációjáért (KÁMME) Alapítvány a Magyar Kormány és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával megvalósuló, a Kárpát-medencei keresztény alkotóművészet támogatása c. program keretében keresztény képzőművészeti alkotótábort szervez határon túli magyar művészek számára, technikai tudásuk és művészi módszereik gyarapítása, művészi látásmódjuk fejlődése, a keresztény értékrend megjelenítése és a nemzeti összetartozás felelősségteljes erősítése érdekében.

A tábor időpontja: 2019. szeptember 22–30., Neszmély

A táborban való részvételre pályázhat minden 18. életévét betöltött, határon túli magyar festő, grafikus, szobrász és keramikus. A tábor során a résztvevők munkáját Madarassy István Kossuth-díjas ötvös- és szobrászművész, Molnár János festő- és grafikusművész, valamint Józsa Judit Cornelius-díjas kerámiaszobrász segíti.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. július 15.

A részletes kiírás és a jelentkezési lap elérhető a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) honlapján, a http://www.keesz.hu/kamme-alkototabor címen, ill. a KÁMME és a KÉSZ facebook-oldalán.