Magyarország Beregszászi Konzulátusa fotópályázatot hirdet

2019. október 4., 11:48

„Harminc éve szabadon” címmel idén Kárpát-medence-szerte számos rendezvényre kerül sor. Magyarország Beregszászi Konzulátusa októberben konferenciát tart e témakörben A magyar rendszerváltás és a külhoni magyarság alcímmel. A fórumot kiegészítendő fotópályázatot hirdet meg olyan fényképekre, melyek a kárpátaljai magyarság számára az elmúlt harminc esztendő történelmileg fontos pillanatait örökítik meg. A fotópályázatra beküldött felvételekből fotókiállítást tervezünk összeállítani. Arra kérjük tehát mindazokat a profi és amatőr fotósokat, akiknek a birtokukban van olyan felvétel, amelyik az elmúlt három évtizedben a kárpátaljai magyarság számára fontos eseményen készült, küldje be a konzulátus címére. A legjobbnak ítélt alkotásokat kinagyíttatjuk, elkészíttetjük a paszparturáját. A konzulátus által felkért zsűri közülük választja ki a nyertes pályaműveket.

Díjazás:
Első hely: 50 ezer forint;
második hely: 20 ezer;
harmadik hely: 10 ezer forint.

Beküldési határidő: 2019. október 20.

Szerzőnként beküldhető maximum 10 db digitális vagy digitalizált felvétel JPG formátumban. A fotók hosszabbik oldala minimum 4000 pixel legyen. Minden felvétel file-neve a pályázó családneve, keresztneve egybeírva, majd kötőjelet követően a kép rövid (egy-két szavas) címe, például: KissTamás-HajnalAKárpátokban

A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni a konzulátus címére: konz.brg@mfa.gov.hu

Egy küldemény terjedelme ne legyen nagyobb, mint 15 MB. Ha szükséges, akkor a képek több levél mellékleteként küldendők. Figyelem! A becsomagolt állományokat, óriásleveleket nem fogadjuk, nem töltjük le. A műveket egyenként kell egy e-mailhez csatolni!

Kérjük, a beküldött e-mail tárgyaként jelöljék meg, hogy: FOTÓPÁLYÁZAT.

A kísérő levélben írják meg személyes adataikat, valamint telefonos és e-mail-elérhetőségüket!

Magyarország Beregszászi Konzulátusa