Viagrát tettek egy iskolás kapucsínójába

2018. október 25., 18:20

A nagyszőlősi járási Magyarkomjáton (Великі Ком’яти) felháborító eset történt: egy tizedikes lány kapucsínójába Viagrát kevertek saját osztálytársai. A lány elmondása szerint abból a célból tették ezt, hogy kinevessék. A diáklány rosszul lett a tablettától.

A lány édesanyja az újságíróknak elmondta, hogy a fiúk a nagyszünetben tették bele a lány italába a tablettát, s miután megitta, be is vallották tettüket. A lány kis időn belül rosszul lett, s azonnal átfutott az iskola mellett lévő rendelőbe, ahol gyomormosást végeztek rajta. Az osztályfőnököt az egészségügyi dolgozók értesítették az esetről.

Az édesanya elmondása szerint nemcsak az ő lányával történt hasonló eset, az osztályban tanuló fiúk mások italába is belekeverték a tablettát, azonban az iskolai vezetőség arra kérte a szülőket, hogy ne fújják fel az ügyet. A pmg.ua hírportál munkatársai próbálták elérni az iskola igazgatóját, ám az nem nyilatkozott a történtekről. A kérdésekre csak annyit válaszolt, hogy foglalkoznak az üggyel.

(pmg.ua/VV)