15 éves diák akasztotta fel magát

2018. december 6., 19:34

Öngyilkosságot követett el az Ungvári Zádor Dezső Zeneművészeti Szakközépiskola egyik 15 éves diákja. A fiatal fiú ének szakon tanult – olvashatjuk a goloskarpat.info hírportálon.

Tanárnője könnyekkel a szemében mesélt róla az újságíróknak. Elmondta, hogy a fiú mindig is nyugodt és csendes volt, szeretett tanulni, azonban barátai nem igazán voltak. Egy alkalommal bevallotta, hogy családi problémái vannak, de nem részletezte az otthoni gondokat. A tanárai mindig törődtek vele, az ebédjeit is kifizették, ha látták, hogy nincs rá pénze.

Az osztálytársai és az intézmény dolgozói is csak pozitív véleményeket osztottak meg a fiúról, elmondták, hogy mindig szorgalmas volt, és nagy vágya volt ebben az intézményben tanulni.

Az utóbbi időben többször is az élet végéről szóló idézeteket osztott meg közösségi oldalán. Öngyilkosságának napján a következőket írta: „Ma van az az éjszaka, amikor minden véget ér.” A fiú a Kirpicska tó mellett akasztotta fel magát egy fára. Az ügyben a rendőrség eljárást indított.

(goloskarpat.info/pmg.ua/VV)