Megbírságolta az Oblavtodort a megyei nemzeti rendőrség

2019. január 23., 11:52

A hatóságokhoz napi szinten érkeznek panaszok a Munkácson lévő beregszászi elkerülő út és a Prjasivszka út szörnyű állapotáról – olvashatjuk a 0312.ua hírportálon.

A rendőrség közlekedésbiztonsági osztályának munkatársai nem rég ellenőrzést tartottak az említett útszakaszokon, ahol 30 cm mélységű kátyúkkal, sérült útszélekkel és göröngyös útszakaszokkal találkoztak. Ezenkívül az ellenőrzés során észrevették, hogy az utak állapotára egyetlen tábla sem figyelmeztet. A vizsgálat során arra a következtetésre jutottak, hogy a közlekedés az útszakaszokon a személygépkocsik számára gyakorlatilag lehetetlen, a tehergépjárművek számára pedig nehézkes és balesetveszélyes.

Kiderült, hogy az említett útszakaszok rendben tartásáért az Oblavtodor felelős. A szabályok, normák és az autóutak állapotának fenntartásával szembeni normák megsértése miatt bírságot szabtak ki a vállalatra. Azonban mielőtt azt gondolnánk, hogy horribilis összegről van szó, „megnyugodhatunk”, hiszen a vállalatnak összesen 1020 hrivnyát kell kifizetnie a szabálysértésért.

(0312.ua/VV)