Exhumálták a beregszászi járási rendőrnő holttestét

2019. május 23., 10:21

Katerina Karnauhova rendőrhadnagy sírját az elhunyt halálának ügyében indult újabb vizsgálat miatt kellett megbolygatni – derül ki a mukachevo.net és a Sirius regionális tévécsatorna beszámolójából.

Az exhumálást az elhunyt hozzátartozói kezdeményezték, miután szerintük a 26 éves Karnauhova halálát követően nem végezték el a szükséges nyomozati cselekményeket. Natalija Dubcsak, a család ügyvédje most elérte, hogy a komplex bizottsági szakértői vizsgálatot Ukrajna legjobb specialistái végezzék el.

Az exhumálásra május 22-én került sor a beregszászi járási Nagybaktán. A koporsóban nyugvó holttestet az édesapa azonosította. Ezután a koporsót a Beregszászi Járási Központi Kórház halottasházába szállították, ahol a szakértők megvizsgálják a testet. A vizsgálat eredményeiről egy hónapon belül tájékoztatják a szülőket.

A mukachevo.net emlékeztet, Katerina Karnauhova rendőrhadnagy tavaly májusban hunyt el Beregszászban. Sem orvosai, sem később az igazságügyi szakértők nem találtak erőszakos halálra utaló jeleket.

(mukachevo.net/Kárpátalja)