Pótfelvételi hirdetmény

2019. július 29., 12:08

A Nagyberegi Református Líceum pótfelvételt hirdet a 2019/2020-as tanévre.

Az intézmény azon diákok jelentkezését várja, akik 2019-ben fejezik be a 7., 8. vagy 9. osztályt. 

Az oktatás a 10-11. osztályokban univerzális profil szerint történik.

Emellett lehetőség van emelt óraszámban elmélyíteni a tudást az érettségi tárgyakból, úgy mint az angol és ukrán nyelvből, matematikából, informatikából, fizikából, kémiából, biológiából, magyar nyelvből és irodalomból, történelemből, földrajzból és az egyházi tantárgyakból. 

A líceum diákjai lelki alkalmakon vehetnek részt. Ifjúsági és szövetségi órák, csendeshétvégék, gyülekezeti látogatások, evangelizációk, keresztyén előadások, istentiszteltek keretében mélyíthetik hitüket.

Intézményünkben lehetőség nyílik tanórákon kívüli művészeti képzésre, melynek keretében a felvételt nyert diákok hangszer, ének és néptánc oktatásban részesülhetnek.

A diákok kirándulásokon, cserediák programokban, missziós munkákban vehetnek részt. Hazai, magyarországi és Kárpát-medencei tanulmányi versenyeken, műveltségi vetélkedőkön mérethetik össze tudásukat. Az érettségizők pályaorientációs előadások, személyes tanácsadások formájában kaphatnak segítséget a továbbtanulásukhoz, a felvételi ügyintézéshez.

A felvételt nyert tanulók számára kedvezményes étkezést és kollégiumi elszállásolást biztosítunk.

A 8. és 9. osztályba felvételizők matematikából, magyar nyelv és irodalomból tesznek felvételi vizsgát, amit az általános iskola 5-7 és 5-8. osztályainak a tananyaga alapján állítunk össze.

A 10. osztályba felvételizőknek matematikából, magyar nyelv és irodalomból, valamint bibliaismeretből kell felvételi vizsgát tenniük. 

Jelentkezni az nbrl.kre@gmail.com e-mail címen lehet a név és a felvételiző osztály megjelölésével. A felvételi vizsgára hozzák magukkal a www.nbrl.com.ua honlapról letölthető, kitöltött jelentkezési lapot, a helyi lelkipásztor zárt borítékban csatolt ajánlólevelét, a születési bizonyítvány és a kódszám másolatát. Akik az áprilisi felvételi során nyújtották be jelentkezésüket, azoknak csak a fenti e-mail címen kell jelentkezniük, a dokumentumok ismételt benyújtása nem szükséges.

A pótfelvételire való jelentkezés határideje: 2019. augusztus 13.

A pótfelvételi vizsgák időpontja: 2019. augusztus 15., 8:00 óra.

A felvételi vizsga díja: 80 hr.

Bővebb információért, kérjük, keresse fel az intézmény weboldalát, a www.nbrl.com.ua internetes címen.

Kérdéseiket az nbrl.kre@gmail.com e-mail címre várjuk.

Címünk: 90242 Nagybereg, II. Rákóczi Ferenc út 80. 

Telefon: +380-31-41-4-29-88; Mobil: +380 99 423 41 45

 

Szeretettel várja az érdeklődőket 

a Nagyberegi Református Líceum és Diákotthon!