Elütöttek egy gyalogost Ungváron

2019. augusztus 26., 17:20

A baleset még szombaton este történt a megyeszékhelyen. A Zanykovecka utcában a Hubertus étterem közelében egy gépkocsi elütött egy férfit.

Egyes helyi hírportálok a szemtanúk, egy őrzővédő cég munkatársainak információjára hivatkozva azt írták, hogy 23 óra 30 perckor gázolásos baleset történt, a vétkes sofőr segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt, sőt az épp arra haladó többi jármű vezetői sem álltak meg, hogy segítsenek az útszélen fekvő áldozatnak. A SENK cég dolgozói értesítették a mentőt és a rendőrséget, kihelyezték a közúti jelzőbólyákat és bekapcsolták a villogókat a gépkocsijukon. A mentőautó rövid időn belül a helyszínre ért, elsősegélyben részesítették az eszméletlen, vérző férfit, majd kórházba szállították.

Ezzel szemben a megyei rendőrség közleménye szerint szombaton este 23 óra 20 perckor a Zanykovecka utcában egy VAZ–2109 típusú gépkocsi elütött egy 1945-ös születésű gyalogost, aki ittas volt, és az úttesten haladt. A sofőr nem volt ittas, nem menekült el a baleset helyszínéről, és ő maga hívott mentőt a sérülthöz.

Az ügyben tart a nyomozás.

(0312.ua/RV)