Sportnap a mozgáskorlátozottak klubjában

Olvasói levél

2019. szeptember 12., 13:36

Szeptember 7-én tartották a Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesületének (BJME) hagyományos sportversenyét, melyet minden évben a sportolók világnapjának tiszteletére rendeznek.

Ezen a napon 14 versenyző mérte össze, négy sportágban az ügyességét és a szellemi tudását. Néhány résztvevő mind a négy sportágban vállalkozott a versenyre, és voltak, akik két-három versenyágban is indultak.

Az eredmények összesítése után a versenyzők okleveleket vehettek át. Az asztalitenisz-versenyben Orosz Ilona érte el az első helyezést, a második Bakó Mihály lett, a harmadik helyezést Tóth István nyerte el. A sakkjátékban az első Bakó Mihály lett, a második Lánczy Ferenc, a harmadik helyen Tóth István végzett. A malomjátékban az első Orosz Ilona, a második Morgethal Gyula, a harmadik Korlát István lett. A dámajátékban az első helyen Morgenthal Gyula, a második helyen Bakó Mihály, a harmadik helyen Lánczy Ferenc végzett.

A verseny vidám beszélgetéssel, szeretetvendégséggel ért véget.

A rendezvény nem jöhetett volna létre kedves támogatóink – a beregszászi polgármesteri hivatal (Babják Zoltán), a beregszászi Sörkert (Bíró Tibor vállalkozó), a beregszászi pékség (Barta József vállalkozó) – nélkül.

Hálásan köszönjük a segítséget, a hozzájárulásokat a sportverseny lebonyolításához. Így a fogyatékkal élőknek lehetőségük volt bizonyítani, hogy ők is képesek a sportban is jó eredményeket elérni.

A BJME vezetősége