Öngyilkos lett egy ötgyermekes családanya

2019. szeptember 20., 19:09

A cserkasszi megyei Belaski községben öngyilkosságot követett el egy ötgyermekes családanya. Az asszony a helyi kórházban akasztotta fel magát, a kórteremben vetett véget életének – jelentette a korreszpondent.net az ICTV tudósítása nyomán.

Állítólag az asszony nem tudott napirendre térni férje közelmúltbeli halála felett.

„A sokgyermekes családanya magára maradt, támogatás és támasz nélkül. Végérvényesen megtört. A helyi lakosság a rendőrséghez fordult, mert a gyerekek nem jártak iskolába, az anya pedig italozott. Natalija elismerte, hogy nem helyes, amit tesz, de azt mondta, nem tud úrrá lenni magán” – derül ki a beszámolókból. 

Két nappal a tragédia előtt az asszony figyelmeztette gyermekeit a távozására. Ezután azok értesítették a rendőrséget. Az asszonyt kórházba szállították „belgyógyászati diagnózissal”, s az infektológiai osztályon helyezték el. Nem sokkal ezután kötéllel a nyakán találtak rá az egyik kórteremben.

„Az orvosok azt mondják, a sokgyermekes családanyán nem tapasztalták mentális rendellenesség vagy betegség jeleit. Minden 10 perc alatt ment végbe, amikor egyedül maradt a kórteremben. A bűnüldöző szervek eljárást indítottak annak tisztázására, hogy a haláleset öngyilkosság vagy idegenkezűség következménye volt-e. Az árván maradt gyermekek gondozását keresztszüleik vállalták” – áll a jelentésben.

(korrespondent.net/Kárpátalja)