Súlyos balesetet szenvedett egy állapotos rendőrnő az Ungvári járásban

2019. november 11., 13:09

Súlyos baleset történt az elmúlt hétvégén az ungvári járási Ókemence (Кам’яниця) és a perecsenyi járási Kapuszög (Ворочово) között lévő útszakaszon, melynek következtében megsérült a kárpátaljai nemzeti rendőrség egyik munkatársa.

Az eset november 9-én történ. Egy 41 éves lemberg megyei férfi előzés közben összeütközött a szemközti sávban haladó Mercedesszel, melynek volánjánál egy 37 éves rendőrnő ült. A hölgy az információk szerint terhessége 26. hetében van, az ungvári városi kórház intenzív osztályán kezelik. Ivan Kurah főorvos elmondása szerint nagy szerencse, hogy az autóban kinyíltak a légzsákok, a gyermek életben maradt, s a nő méhe sem szenvedett sérüléseket. A hölgynél azonban két helyen is zárt törést állapítottak meg bal combjában, ezenkívül nyílt törése van a térdén, lábujjai elmozdultak, és sajnálatos módon májszakadása is volt, melynek következtében belső vérzés keletkezett. A mentőszolgálat rövid időn belül a kórházba szállította a sérültet, a nőgyógyászok és a sebészek mindent megtettek egészsége érdekében, megműtötték, leállították a vérzést, jelenleg a hölgy magánál van, azonban még az intenzív osztályon tartózkodik.

Az orvosok elmondása szerint amint állapota javul, szükséges lesz egy combműtét elvégzésére is – olvashatjuk a zak.depo.ua hírportálon.

(zak.depo.ua/VV)