Elfogták az üzemanyagtolvajokat

2020. március 18., 19:45

Március 15-én éjjel lakossági bejelentés érkezett a Perecsenyi Rendőrségre. A telefonáló elmondta, hogy a perecsenyi járási Turjaremetén (Turji Remeti) konfliktus alakult ki néhány személy között.

A helyszínre kiérkezett operatív nyomozócsoport megállapította, hogy 2 óra 30 perc körül egy turjaremetei lakos hazafelé tartva két ismeretlen személyre lett figyelmes, akik az Iveco márkájú gépkocsija mellett tartózkodtak. A férfiak éppen dízelolajat loptak a gépkocsi üzemanyagtartályából. A tolvajok és a tulajdonos között konfliktus alakult ki, majd az autós segítségére sietett néhány helyi lakos is, akik segítettek a férfinak feltartóztatni a két üzemanyagtolvajt a rendőrség kiérkezéséig.

A rendőrök azonosították az elkövetőket, egy 28 éves onokóci és egy 27 éves ungvári lakost. A tárgyi bizonyítékokat és a Ford Focus típusú gépkocsit, amellyel a tolvajok közlekedtek, a rendőrök lefoglalták. A gépkocsit a rendőrség büntetőparkolójában helyezték el. Az ügyben büntetőeljárást indítottak. A gyanúsítottak előzetes letartóztatásban vannak. A rendőrség vizsgálja, hogy követtek-e el hasonló bűncselekményeket a közelmúltban.

(podiji.ko.net.ua/RV)