Meggyilkoltak egy fővárosi üzletembert

2020. július 24., 09:16

Kijev megyében meggyilkolták egy bokszklub alelnökét. A 44 éves üzletembert hétéves fia szeme láttára lőtték le – jelentette a fakty.com.ua csütörtökön este.

A férfi a boriszpili járási Artemivkába, a nyaralójába tartott a fiával. Egy vasúti átjárónál két fegyveres ugrott elő a bokrok közül és automata fegyvereikből tüzet nyitottak az autóra.

Az üzletembert legalább négy lövés érte. Sebesülten, a mezőn haladva tovább még mintegy 300 métert tett meg járművén és felhívta a feleségét. Mindez idő alatt fia, akit csodával határos módon egyetlen golyó sem talált el, mellette ült az autóban.

A gyilkosok futni hagyták a rémült gyermeket. A kisfiú hazaszaladt, majd megmutatta édesanyjának, hol találja az apját. Mire azonban a helyszínre értek, az áldozat belehalt sérüléseibe.

Az üzletember felesége elmondta, férjét rendszeresen fenyegették ismeretlenek. Úgy tudni, a rendőrség máris letartóztatásokat helyezett kilátásba az üggyel kapcsolatban. A zn.ua és a novynarnia.com szerint az áldozat ismert alakja volt az alvilágnak, akit korábban egy nagy port kavart gyilkossági kísérlettel is összefüggésbe hoztak.

(fakty.com.ua/zn.ua/ novynarnia.com/Kárpátalja)