Gyere és szavazz: Iphone 12-t, MacBook Air 2020-t kerékpárt, egy tonna üzemanyagot vagy egyiptomi üdülést nyerhet, aki Ungváron elmegy szavazni

2020. november 21., 09:07

Múlt vasárnap rekordalacsony részvételi arány mellett zajlott le Ukrajna több városában a polgármester-választások második fordulója – írja a Zak-insider.

Ungváron most vasárnap tartják a polgármester-választás második fordulóját, s az országos példából okulva néhányan úgy döntöttek, hogy díjat ajánlanak fel a szavazók számára, és ezzel a választásokon való részvételre ösztönzik az ungvári lakosokat. Vitalij Glagola újságíró, a szociológiai tudományok kandidátusa egy vadonatúj Iphone 12-t, Fegyir Sandor, az Ungvári Nemzeti Egyetem turisztikai tanszékének vezetője egy menő Cronus típusú kerékpárt, Miroszlav Kacsur ungvári lakos egy MacBook Air 2020-at, az Eleron tankolóállomás és Robert Horvat népképviselő pedig egy tonna üzemanyagot vagy egy egyiptomi üdülést ajánlott fel erre a célra.

A feltételek nagyon egyszerűek:

Először is fel kell iratkozni a nyereményeket felajánlók egyikének közösségi oldalára (Віталій Глагола Instagram-, vagy Федір Шандор, Мирослав Качур, illetve az АЗС "Елерон" Facebook-oldalára), és lájkolni kell a sorsolásról szóló posztot.

A bejegyzés alatt hagyjanak egy (!!!) hozzászólást a következő szöveggel: «йду голосувати і беру участь» (szavazni fogok és részt veszek).

Majd osszák meg a saját Facebook-oldalukon, illetve az Instagramon a történetükben és jelöljék meg a felajánló személyt.

A választás napján tegyenek közzé a szavazóhelyen készített fényképet a saját oldalukon, és tegyék mellé a #голосую_за_нового_мера (az új polgármesterre szavazok) hozzászólást.

Részletesebb információt a felajánlók oldalain találhatnak.

(0312.ua/RV)