Az Ukrán Vasutak bemutatta a luxuskocsikat

2020. november 24., 11:18

Az Ukrzaliznicja olyan szalonkocsikat kínál az utazáshoz, amelyek fürdőszobával, konyhával, nappalival és ágyakkal vannak felszerelve. A cég megjegyzi, hogy a reprezentatív jellegű, fényesen berendezett, többnyire magasrangú személyek utazásakor használatos vasúti kocsi, mondhatjuk igazi kerekes szálloda, amely konyhával, nagy előszobával és tágas hálószobával felszerelt. A konyhában hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és elektromos főzőlap található. A nagy terem ülősarokkal, számítógéppel, audio- és videoberendezéssel rendelkezik. A hálószobában ágy, íróasztal, szekrény, légkondicionáló, fürdőszoba található. Az ágyak száma 5-től 11-ig (a vagon konstrukciójától függően) változhat. A szalonkocsikban speciális fülkék vannak a biztonsági és szervizszemélyzet számára is.

A szolgáltatást előre, de legkésőbb a vonat indulása előtt 5 munkanappal meg kell rendelni, és írásbeli kérelmet kell benyújtani. A kérelemnek tartalmaznia kell olyan információkat, mint a vonat indulásának dátuma, az indulási állomás és a célállomás, az „oda”, „vissza” vagy „oda és vissza” történő utazás.

Minden megrendelt speciális kocsiért 11 felnőtt utas viteldíját kell kifizetni a kétszemélyes SV fülkékkel rendelkező luxus alvókocsi tarifája szerint.

(pmg.ua/RV)