Rendőrök mentettek meg egy 2 éves gyermeket, aki az utcán kóborolt Munkácson

2020. november 28., 09:05

Csütörtökön reggel 9 óra körül a munkácsi járőrök szokatlan hívást kaptak. Egy aggódó polgár arról számolt be, hogy egy kisgyerek kóborol a Dmitro Donszkij utcában.

A rendőrség azonnal elindultak abba az irányba. A helyszínre érkezve észrevettek egy magányos, 2 éves kislányt, felsőruházat nélkül. A rendfenntartók odamentek hozzá és beszélgetni kezdtek vele. Az egyik járőr forró teát és ennivalót vett neki. A másik eközben kikérdezte a járókelőket, hogy ismeri-e valaki a kislány szüleit. Kiderült, hogy a gyermeknek csak anyja van. A járőrök megtudták a címet, és azonnal odamentek.

Gyorsan megérkeztek a házhoz, bementek a lépcsőházba, majd a lakás bejáratához érve a gyermek anyja ajtót nyitott. A vele folytatott beszélgetés során a rendőrök az ittasság nyilvánvaló jeleit vették észre a nőn, aki azt sem tudta, hol van a gyermeke. A rendőrök a kislányt orvoshoz vitték.

A nő vérében 2,95 ezrelék véralkoholszintet mutattak ki. Ezt követően a rendőrkapitányságra vitték az eset körülményeinek további tisztázása érdekében.

(pershij.com.ua/RV)