A játszótéren felejtette kislányát az apa

2021. szeptember 25., 09:43

Herszonban az apa a játszótéren hagyta hétéves kislányát és azt mondta, hogy visszajön érte, ám megfeledkezett a gyerekről – jelentette a korrespondent.net a megyei rendőrség nyomán.

A közlemény szerint egy nő értesítette a hatóságokat a Visneva utcai játszótéren szülői felügyelet nélkül sétálgató kislányról. A helyszínre érkező rendőröknek a kislány megmondta a nevét, s elmesélte, hogy édesapja hozta őt a játszótérre az iskola után és megígérte, hogy hamarosan érte jön.

„Az iskolás kislány nem ment sehová, egészen estig várta az apját” – mondták el a rendőrségen.

A kislányt bevitték a herszoni járási rendőrőrsre és keresni kezdték a szüleit. A gyermek nem tudta megmondani a lakcímét vagy szülei telefonszámát, ezért fényképét közzétették a világhálón, ami egy órán belül eredményre vezetett. A felhasználók megismerték a kislányt és értesítették a szüleit.

A rendőrségen jelentkező 38 éves anya elmondta, teendői miatt aznap a férjének kellett elvenni az iskolából és az óvodákból öt gyermeküket. Valószínűleg nem érkezett a kislányért menni, miközben hazavitte a többi gyereket. A férfi azt hihette, a kislány maga is hazatalál. A rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel az esetről.

(korrespondent.net/Kárpátalja)