Maró kémiai anyaggal töltött játékba harapva égési sérüléseket szenvedett egy gyermek

2021. október 20., 15:23

A napokban Nagyszőlősön történt eset kapcsán a sérült kisfiú édesanyja figyelmeztette a szülőket. Anyuta Jarkina a Facebook-oldalán írt a gyermekével történt esetről.

„Egy érdekes, olcsó játék siralmas helyzethez vezethet. Először vettük meg a fiunknak, és eszünkbe sem jutott, hogy ilyesmi történhet. A gyerek 4,8 éves, soha nem vett semmit a szájába, most viszont úgy döntött, szétharapja az új játékot. A belsejében lévő folyadék megégette a szája nyálkahártyáját. Nagyon sírt, miközben megpróbálta lemosni, de hiába. Még az allergiaellenes szirupot sem tudta lenyelni. Gyakorlatilag 2-3 perc alatt elkezdődött az erős nyálkiválasztás, és a gyermek nem tudott egy szót sem szólni, a szája duzzadni kezdett” – áll a posztban.

A fiú állapotának romlása miatt a családnak orvosokhoz kellett fordulnia:

„Szerencsére a kórházzal szemben lakunk, így gyorsan orvosi ellátásban részesült fiunk. A gyermek injekciót kapott, és minden jól végződött. Tehát, ha hasonló játékokat vásárolnak a gyermeknek, egy pillanatra se vegyék le a szemüket a gyermekről. Legyenek figyelmesek és óvatosak! – figyelmeztet a nő.

(goloskarpat.info/RV)