Dupla záróvonalon fordulva okozott ütközéses balesetet

2022. október 7., 14:02

Újabb baleset történt a közlekedési szabályok durva megsértése miatt. Ezúttal csütörtökön este Ungváron gondolta úgy egy Audi Q5 típusú gépkocsi sofőrje, hogy rá nem vonatkozik a KRESZ.

Este 20 óra után pár perccel a Minaji utcában az OTP Bank közelében egy Audi Q5 típusú gépkocsi dupla záróvonalon keresztül akart megfordulni, és nem engedte el a szemközti sávban haladó VW Passat típusú autót. Az ütközés következtében a két járműben ülők könnyű sérüléseket szenvedtek. A 103-as központi üzenetirányítóba 20 óra 7 perckor érkezett bejelentés a közlekedési balesetről. A Ljubov Butakova orvosból, Jurij Vihor mentősből és Rehó Viktor sofőrből álló csapat néhány percen belül a helyszínre érkezett.A balesetben résztvevők orvosi vizsgálata után kiderült, hogy senki sem szenvedett jelentősebb sérülést. Csak az Audi Q5 21 éves utasánál gyanítottak zárt koponya-agysérülést, illetve az illető vállfájdalmakra panaszkodott. A lányt az Ungvári Központi Városi Klinikai Kórházba szállították.

A sürgősségi osztály szakemberei által végzett vizsgálatok után elláták a sérültet, majd járóbeteg-ellátásra hazaküldték.

(Facebook/RV)