Egy ember életét vesztette a munkácsi járási ütközéses balesetben

2023. február 27., 14:41

Február 26-án 20 óra körül a 102-es vonalra bejelentés érkezett egy halálos kimenetelű közlekedési balesetről, amely a Kijev‒Csap gépkocsiút munkácsi járási szakaszán történt.

A járási rendőrség operatív nyomozócsoportja elindult a megadott címre. A rendfenntartók a szükséges elsődleges nyomozati cselekményeket lefolytatva megállapították a baleset előzetes körülményeit. Kiderült, hogy egy Opel személygépkocsi 28 éves sofőrje Klacsanó (Kljacsanovo) falu felől a főútra kihajtó manővert végrehajtva nem adott elsőbbséget egy Hyundai Accent személygépkocsinak, amely a főúton a megyeközpont felé haladt. Ennek következtében a járművek összeütköztek.

A balesetben a Hyundai Accent személygépkocsi 46 éves utasa, Beregrákos község lakója életveszélyes sérüléseket szenvedett, és a helyszínen meghalt. Emellett a járművezetők és az Opel utasa is kórházba került. A balesetben érintett sofőröket igazoltatták – mindketten józanul ültek a volánnál. Az ügyben előzetes vizsgálat folyik, a halálos baleset objektív körülményeinek megállapítása érdekében számos szakértői vizsgálatot rendelnek el.

(pmg.ua/RV)