Kidöntött egy közlekedési lámpát és elhajtott

2023. június 13., 09:09

Négy közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak össze a járőrrendőrök azzal a 41 éves sofőrrel szemben, aki kidöntött egy jelzőlámpát és elmenekült egy ungvári baleset helyszínéről. Ezt Erneszt Zavadszkij, a kárpátaljai járőrrendőrség szóvivője közölte.

A baleset június 11-én történt a Hrusevszkij és a Zanykovecka utca kereszteződésében. A rendőrségre 10 óra 51 perckor érkezett bejelentés a balesetről, melyben egy személyautó sofőrje a járdaszegélynek hajtott és nekiütközött egy lámpának, amely ki is dőlt, majd a férfi elhagyta a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

„A járőrök a megadott autót a Március 8-a az utcában találták meg. Sofőrje egy 41 éves férfi volt” – mondta Zavadszkij.

A balesetet okozó sofőrrel szemben négy hatósági feljelentést készítettek:

a közlekedési szabályok megsértése miatt, amely gépjárművekben és útszerkezetekben okozott kárt; a baleset helyszínének elhagyása miatt; ittas állapotban történő járművezetés miatt; olyan személy által történő gépjárművezetésért, aki nem rendelkezik a jármű vezetésére feljogosító okmányokkal, vagy azokat nem mutatta be ellenőrzésre, illetve akire vonatkozóan a járművezetési jogosultság ideiglenes korlátozását állapították meg.

Az ügy a bíróság elé kerül.

(suspilne.media/RV)