Gránátot dobtak az emberek közé Dnyipróban, egy gyerek megsérült

2022. június 23., 10:29

Dnyipro Sevcsenkói kerületében egy férfi gránátot dobott az emberek közé az ablakon át. A robbanástól egy 11 éves gyerek megsérült – jelentette szerdán este a megyei rendőrség sajtószolgálata, valamint a közösségi média nyomán a korrespondent.net.

„Egy férfi gránátot dobott ki az ablakon. Robbanás történt, amelytől egy 11 éves fiú megsebesült” – közölték szemtanúk a közösségi médiában.

Ezután kiszálltak a helyszínre a KORD különleges egység katonái, és megkezdték a lakás lerohanásának előkészítését. Később ismertté vált, hogy a gránátot elhajító tettest őrizetbe vették.

„Az ismeretlen tárgy felrobbanása következtében egy 11 éves kisfiú megsérült. A gyermek kórházba került” – közölte a rendőrség.

Tájékoztatásuk szerint a helyszínre, a Zaporizzsszka gyorsforgalmi út egyik lakóépületéhez a robbanásról érkezett bejelentés nyomán kiszálltak a városi rendőrség vezetői, a tűzszerészek, a KORD különleges egység katonái és az operatív nyomozócsoport.

Korábban jelentették, hogy Voliny megyében egy katona életét vesztette, amikor felrobbant a gránát, amely kiesett a zsebéből.

(korrespondent.net/Kárpátalja)