Tűzvédelmi nap az Ilosvai járásban

2015. július 16., 20:25

Tegnap, július 15-én, az ilosvai járási Iljnicja faluban tűzvédelmi napot tartottak a Beregkábel vállalatnál. A képzésen a vállalat dolgozói, az Ilosvai Járási Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának(DSZNSZ) munkásai és az ilosvai tűzoltók vettek részt.

A gyakorlat célja a DSZNSZ és a tűzoltóság készenlétének megfigyelése, az figyelmeztető rendszer ellenőrzése, valamint a dolgozók informálása esetleges vészhelyzet esetén. Ellenőrizték a kiürítési útvonalakat, elmagyarázták az elsődleges tűzoltás menetét.

A megegyezés szerint a gyakorlat azzal kezdődött, hogy tűz ütött ki a vállalatnál. Ekkor a cég területén 360 munkás tartózkodott. Értesítették őket a tűzesetről, miután megkezdődött az emberek evakuálása. 4 perc alatt sikerült kihozni minden embert a cégből.

Először a vállalat önkétes tűzoltói kezdték el oltani a tüzet, majd csatlakoztak hozzájuk az ilosvai professzinoális tűzoltók. Miután eloltották a feltételezett tüzet, a vállalat vezetőségével és a dolgozókkal eligazítást tartottak a tűzesetek kezeléséről.

(karpatnews.in.ua/VV)