Újabb fulladásos tragédia megyénkben

2016. július 1., 18:40

Június 30-án este a beregszászi járási dédai tóban újabb fiatal vesztette életét: egy 23 éves fiú fulladt a vízbe. Testét csak reggelre találták meg a mentőbúvárok.

A 23 éves kaszonyi fiú barátaival üdült a tóparton, s valamivel éjfél előtt ismeretlen irányba indult el, otthagyva mobiltelefonját és személyes holmijait. Mikor már jó ideje nem tért vissza a baráti társasághoz, azok értesítették a hatóságokat a 102-es telefonszámon.

A helyszínre kiérkezett a rendőrség nyomozócsoportja, a fiatalember testét reggelre találták meg nyomozókutyák segítségével.

Sajnos, nem ez volt az egyetlen tragikus eset június 30-án. A huszti járási Visk közelében a helyiek találtak rá egy férfi holttestére a Tisza folyóban. A rendőrség kiderítette, hogy az elhunyt személy bustyaházi lakos, 50 éves és idegösszeomlásban szenvedett. Halála okát még vizsgálják.

A Perecsenyi járásban egy poroskovói lakos sérült meg a fürdőzés alatt. Úszás közben valamilyen éles tárgy, valószínűleg egy faág került a szemébe. A 17 éves fiút súlyos szaruhártya-sérüléssel szállították kórházba, ahol műtéti beavatkozással segítenek rajta.

A rendőrség továbbra is felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy tartsák be a biztonsági szabályokat vízparti pihenés közben. Ne menjenek a vízbe alkohol befolyása alatt, ne ússzanak ismeretlen helyeken!

(ua-reporter.com/VV)