Hátba szúrta falubelijét egy férfi

2021. február 7., 19:07

Szombaton, február 6-án, 23 óra 15 perckor a rendőrség bejelentést kapott arról, hogy egy személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a Munkácsi járásban. Az orvosok arról számoltak be, hogy a férfinak szúrt seb van a mellkasán.

A Munkácsi Járási Rendőrség munkatársai azonnal a bűncselekmény helyszínére, Felsőviznicére (Verhnya Viznyica) siettek és megállapították az eset előzetes körülményeit. Kiderült, hogy az áldozat este meglátogatta ismerősét, és alkoholt fogyasztottak. A férfiak között veszekedés robbant ki, amely során a 37 éves házigazda kést ragadott az asztaltól, és hátba szúrta falubelijét. Az áldozatot mentővel azonnal kórházba szállították, azóta a járási kórház intenzív osztályán kezelik.

Kevesebb, mint egy óra múlva a bűnügyi rendőrség munkatársai a járőrrendőrökkel együtt felkutatták az elkövetőt. A férfit őrizetbe vették. A kést, amelyet a rendőrök a ház közelében találták meg, tárgyi bizonyítékként lefoglalták. Ugyanakkor a rendőrség megállapította, hogy mindkét férfi büntetett előéletű.

(pmg.ua/RV)