Három gépjármű és egy kerékpáros szenvedett balesetet: hárman, köztük egy gyerek került kórházba

2023. november 24., 16:19

A mentőszolgálathoz november 23-án 17 óra 55 perckor érkezett bejelentés a técsői járási Vajnág (Vonihovo) község külterületén történt közlekedési balesetről. Az előzetes adatok szerint egy Skoda Fabia típusú személygépkocsi ütközött egy MAN teherautóval, egy Mercedes Sprinter típusú kisbusszal, valamint egy kerékpárossal.

Az ütközés következtében a Skoda Fabia vezetője és 10 éves kislánya, a személygépkocsi utasa, valamint egy kerékpáros megsérült. A volán mögött ülő nő beszorult az autó szerkezetei közé, ahonnan az 1. állami tűzoltó- és mentőegység munkatársai szabadították ki. Mindhárom sérültet a Técsői Járási Kórházba szállították, ahol jelenleg is tartózkodnak.

A rendőrség operatív nyomozócsoportja azonnal a helyszínre ment. A rendfenntartók megkezdték az elsődleges nyomozást és kiderítették a baleset előzetes körülményeit. Jelenleg úgy tudni, hogy egy 31 éves helyi nő egy Skoda típusú személygépkocsit vezetve az autó jobb oldalával elütött egy 50 éves kerékpárost. Ezt követően a szemközti sávba hajtott és nekiütközött egy MAN teherautónak, amelyet egy 66 éves ungvári lakos vezetett. Ekkor a Skoda személygépkocsi felborult, és egy Mercedes típusú személygépkocsiba csapódott, amelyet egy 66 éves darvai (Kolodne) lakos vezetett.

A nyomozók büntetőeljárást indítottak. Az ügyben számos szakértői vizsgálatot rendelnek el a baleset objektív körülményeinek megállapítására. A nyomozás folyamatban van.

(Facebook/RV)