A Tipéd utca a bajnok

Mezőkaszonyi utcabajnokság

2001. augusztus 10., 02:00 , 30. szám

Idén hatodszor rendezték meg Me­zőkaszonyban a labda­rú­gó-ut­cabajnokságot. A tornán a Ti­péd utca, a Barabás utca, a Köz­pont, a Bartók utca, az Al­só­vég és a Bra­zilok csapatai mérték össze erejüket, a mérkőzéseket hi­va­­tá­sos játékvezetők diri­gál­ták. A ká­ni­kula ellenére nagy ira­mú, iz­gal­mas mérkőzéseket lát­hat­tak a szurkolók. A bajnoki cí­mért foly­ta­tott küzdelemből, mely mind­végig nyílt volt, végül a Ti­péd utca csapata került ki győz­tesen.

A bajnok Tipéd utcaiak mö­gött a Barabás utca és a Központ csapatai végeztek. A díjakat és a győztesnek járó kupát Sass Lajos mezőkaszonyi kisvállalkozó, az utcabajnokság főszer­­ve­zője és fő­támo­gatója adta át.

A Zöld Sasok Kávézó és a Kulacs Étterem szervezésében a kilátogató közönség a foci mellett versenyezhetett dinnyeevésben, kötélhúzásban, bográcsgulyásfőzésben. Az utóbbi győztese Bojtos József lett.

Az utcabajnokság szünetében a kárpátaljai futball 100. és a független Ukrajna labdarúgásának 10. évfordulója alkalmából Pa­nu­lin László, a Beregszászi Járási Lab­darúgó-szövetség elnöke, Fekete István, a Beregszászi Járási Sportbizottság elnöke és Göncz István, a Veterán Sportszövetség elnöke elismerő oklevelet nyújtott át 10 kaszonyi lakosnak a labdarúgásért végzett munkája elismeréseként.

karmacsi