Kriminális

Az alkoholt választották gyerekeik helyett

2019. március 19., 18:50

Március 18-án a Munkácsi Városi Tanács végrehajtó bizottságának soron kívüli ülésén fogadták el a rendeletet, miszerint egy háromgyermekes család szüleit megfosztották szülői jogaiktól.

Tovább »

Tűz ütött ki a Munkácsi Állami Egyetem nagyszőlősi kirendeltségében

2019. március 19., 13:02

A tűzfészek az éjjeliőr szobája volt – jelentette az esetről hétfőn este beszámoló mukachevo.net.

Tovább »

Felgyújtottak két Roshen-márkaboltot Kijevben

2019. március 19., 08:56

A Petro Porosenko ukrán elnök tulajdonában lévő Roshen édességipari vállalat két márkaboltját gyújtották fel két nap alatt, hétfőn, illetve előző nap Kijevben – hozta nyilvánosságra a fővárosi rendőrség közlése alapján az Ukrajinszka Pravda hírportál.

Tovább »

Késsel és kábítószerrel a zsebében biciklizett egy férfi

2019. március 18., 20:37

Március 17-én Ungváron az esti órákban a helyi járőrszolgálat észrevett egy zavartan viselkedő biciklist, aki látván a hatósági munkatársakat, hirtelen irányt változtatott és megpróbált elhajtani a helyszínről.

Tovább »

Megtalálták a cserbenhagyásos balesetet okozó gépkocsit

2019. március 18., 19:56

A közúti baleset néhány napja történt a Técsői járásban.

Nyéresházán (Nerecnicja) a Holovna utcában egy UAZ márkájú gépkocsi elütött egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A 46 éves sérült férfit a Técsői Járási Kórházba szállították.

Tovább »

Szétlövik az útmutató táblákat a Kárpátokban

2019. március 18., 18:49

Az Ökörmezői járásban észrevették, hogy egyes útmutató táblákat ismeretlenek úgy tettek tönkre, hogy keresztüllőték azokat. A történtekről a Facebook közösségi portálon számoltak be.

Tovább »

Betörte egy szupermarket üvegajtaját

2019. március 18., 16:33

Szombatról vasárnapra virradóan az ungvári járőrrendőrség ügyeleti részlegére arról érkezett bejelentés, hogy a Szobránc utcában megrongáltak egy bejárati ajtót.

Tovább »

33 ezer hrivnyát lopott egy férfi

2019. március 17., 20:34

Az eset a Beregszászi járásban történt. Egy 45 éves nagybégányi lakos bejelentést tett a rendőrségen arról, hogy ismeretlenek pénzt loptak a lakásából.

Tovább »

Pisztollyal a zsebében sétálgatott az utcán egy férfi

2019. március 17., 14:42

A megyeszékhelyen letartóztattak egy férfit, aki feltűnően zavartan viselkedett, s motozása közben egy pisztolyt fedeztek fel nála – olvashatjuk a zak-kor.net hírportálon

Tovább »

Megölte élettársát, majd felrobbantotta házukat

2019. március 16., 19:24

Március 14-én a hatóságokhoz a Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai kirendeltségétől érkezett bejelentése, miszerint a huszti járási Rakaszon egy nő holttestére bukkantak egy házban, melyhez tüzet oltani érkeztek ki.

Tovább »

Oldalak