Jó buli volt

Ifjúsági sportnapok

2001. október 26., 02:00 , 41. szám

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezetének (KMKSZ ISZ) rendezésében október 20-21-én került sor a Kárpátaljai Magyar Társadalmi Szervezetek I. Sport­­­­­­­­­­napjára, amelyen a Nagy­beregi és a Tiva­darfalvai Református Líceum, a Beregszászi Református Egyház, a Munkácsi Katolikus Líceum, a Técsői Magyar Tannyelvű Líceum, a KMTF tanárai, a főiskola ker­tészmérnöki és köz­­­­­gazdasági tagozata, a KMTF Hallgatói Önkormányzata, a KMDFKSZ, a Ha­­­lászok, a Bereg­szá­­­­­­­­­szi Magyar Gim­­­­­­­názium, a KMKSZ ISZ, va­­­­­­­lamint a színészek csa­patai vet­­­­tek részt.

Jelen volt a ren­­dezvényen Sza­­­kács Zoltán, a Magyar Köztársaság ungvári főkonzulja, Somogyi László, a Magyar Köztársaság ungvári konzulja, Kovács Miklós, a KMKSZ elnöke, parlamenti képviselő, Bren­zovics László, a KMKSZ alelnöke, Soós Kálmán, a KMTF rektora.

A résztvevők október 20-án teremfociban, úszásban és asztaliteniszben vetélkedhettek, október 21-én pedig kosár- és röplabdatornán bizonyíthattak, így a lelkes szurkolótábornak bőven volt része izgalomban.

Mint azt Mester András, a rendezvényt lebonyolító KM­SZ ­­ISZ elnöke elmondta, a sportnapok részét képezik annak a rendezvénysorozatnak, amelynek célja a vidék kulturális és sportéletének fejlesztése, a kapcsolatok építése, s amelyek a szervezők szándéka szerint egyben tartalmas kikapcsolódást is hivatottak biztosítani minden résztvevőnek.

Molnár Eleonóra