Farsangi bál Tiszapéterfalván

2002. február 22., 01:00 , 58. szám

Hangulatos farsangi bál színhelye volt nemrég a Tiszapéterfalvai Kölcsey Ferenc Középiskola. A jól sikerült rendezvény többek között Mészáros Edinának, az iskola ifjúsági szervezete vezetőjének és Hodinyák Gabriella könyvtárosnak a munkáját dicséri.

A tanulók által szervezett tavaszváró-télűző ünnep vidám műsorral vette kezdetét, melynek bevezetőjében Teremta Izabella 6. osztályos tanuló ismertette a farsangi hagyományokat, amit az egyes osztálycsoportok humoros műsorszámai követtek. Fellépett többek között Lajcsi a Dáridóból (Lengyel Volodimir, 7. osztály), illetve az est „sztárvendégeként” Szandi (Sáfi Éva, 7. osztály) és a velencei gondolabetyár, Márió (Bence Ernő, 7. osztály).

A jó hangulatú produkció után tanárokból és szülőkből álló zsűri díjazta az ötletes és nagy gonddal készített jelmezeket. Volt itt minden: hatéves foghíjas tündér, pelyhes állú mesehős és számos egyéb farsangi szépség-rémség. A díjkiosztást fergeteges táncmulatság követte, ahol a gyerekek mellett a jelenlévő felnőttek is táncra perdültek.

Nagy Erika