Ki Mit Tud? Csetfalván

2002. április 19., 02:00 , 66. szám

Hét végén rendezte meg a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ifjúsági Szervezete által meghirdetett Ki Mit Tud? vetélkedő helyi középdöntőjét a KMKSZ ISZ Csetfalvai Alapszervezete. A versenyzők öt kategória három korcsoportjában mérték össze tudásukat.

A vers- és mesemondó kategóriában a 6-10 évesek korcsoportjában Varga Kinga lett az első, míg a 17 éven felüliek között Turda Marietta. A modern tánc kategóriájában Vargha Erika és Bátori Andrea produkcióját ítélte a legjobbnak a zsűri. Blanár Nikolett zongorajátékával léphetett fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Népdal kategóriában Karmacsi Hajnalka és Tóth Erika kvalifikálta magát előadásával a járási döntőbe. A színdarabok közül a Szilágyi György Húsvéti nyuszi című bohózatát előadó páros, Bátori Andrea és Garanyi Zsolt nyerte el az első helyet.

Horváth Erika, a KMKSZ ISZ Csetfalvai Alapszervezetének elnöke ezúton mond köszönetet a csetfalvai református gyülekezetnek és Varga Leventének, a beregszászi magyar konzuli iroda konzuljának a rendezvény lebonyolításához nyújtott segítségükért.

kz