Szépségverseny és videodiszkó

Falunap Nagyberegen

2003. június 20., 02:00 , 127. szám

Múlt vasárnap falunapot rendeztek Nagybe­re­gen. Bálint András polgármester, a KMKSZ helyi alapszerveze­tének elnöke az esemény vendégei között köszönthette Ré­nyai Jánost, Szakoly test­vér­község polgármesterét, Kondor Zoltánt, a Magyar Politikai Foglyok Országos Szövetsége Hajdú-Bihar megyei szervezetének elnökét, valamint Aranyosi Istvánt, az Ifjúságért Alapítvány – 2000 vezetőjét.

Sportprogramként délelőtt ifjúsági, délután felnőtt kispályás labdarúgótornát szerveztek. A hazai közönség legnagyobb bánatára mindkétszer a kígyósiaké lett a kupa. Délután a legszebb lányok a Nagybereg Szépe címért versenghettek két korcsoportban. A zsűri döntése nyomán mini kategóriában Márkóczy Andrea (udvarhölgyei Salánki Barbara és Papp Adrienn), a tinik versenyében pedig Varga Lívia (udvarhölgyei Papp Györgyi és Molnár Szabina) vehette át a győz­tesnek járó koronát.

A kulturális program keretében felléptek a Krisztina modellügynökség növendékei, az Atasz táncegyüttes, Pinczés Andzse­lika és a nagyberegi tánckör. A táncmulatságon az Integrál együttes és a Bózsár zenekar húzta a talpalávalót, majd éjféltől az Atlantic és a Star Cinema közreműködésével videodiszkó szórakoztatta a fiatalokat.

Schuller András