Ismét ungvári lány lett Kárpátalja Szépe

„Miss Kárpátalja – 2003”

2003. június 27., 02:00 , 128. szám

Ungváron június 21-én, szombaton került sor a „Miss Kárpátalja” III. Regionális Szépségverseny döntőjére a Megyei Ukrán Zenei-Drámai Színházban. Az Initia Event Ma­na­ge­ment által szervezett, show-műsorral egybekötött finálé idén is fényes sikert aratott, a kifutóra lépő lányok pedig természetesen valamennyien bájosak és igézőek voltak.

Az előzetes válogatók alapján – Ungvár, Munkács, Técső, Szolyva, Nagyberezna, Rahó, Huszt, Ilosva képviseletében – ezúttal tizenöt fiatal hölgy vehetett részt a rangos megmérettetésen.

A verseny során a lányok népviseletben, divatos utcai öltözékben és fürdőruhában léptek színpadra, igyekezve bájaikkal elkápráztatni a nagyérdeműt és a szakmai zsűrit. A táncos bemutatkozásokat ötletgazdag, lendületes koreográfia tette még színesebbé. Míg a szépségek öltöztek, zenés-táncos show-műsor szórakoztatta a közönséget.

Az eredményhirdetés során elsőként az udvarhölgyeket nevezték meg. A „Miss Kárpátalja” III. Regionális Szép­ség­verseny III. udvarhölgye és egyben a legszebb hajkoronáért járó díj nyertese Ma­rina Hudán (18 éves, Ilosva), II. udvarhölgye Olga Hal­kina (16 éves, Munkács), I. udvarhölgye pedig Ag­ne­sza Dudinsz­ka (17 éves, Szolyva) lett.

A „Miss Kárpátalja – 2003” címet Olena Po­povának (Ungvár) ítélte a zsűri, aki a tavalyi verseny győztesétől, Szandra Boldizsártól, a Miss Nations – 2003 világverseny II. udvarhölgyétől vehette át a győztesnek járó koronát. Olena Popova a továbbiakban a Miss Ukrajna országos versenyen képviseli majd Kárpátalját.

További díjak: közönségdíjas – Irina Pintya (Ungvár), Miss Press – Elina Docsinec (Técső), Miss Oriflame – Ka­terina Sztojka (Ungvár), a Miss Foto címet és a vele járó munkaszerződést a szintén ungvári Marina Sersun kapta.

-lia-