A Barabási utca nyerte a bajnokságot

Népünnepély Mezőkaszonyban

2003. július 25., 02:00 , 132. szám
A győztes csapat

Mint mindig, idén is nagy nézőközönséget vonzott és hatalmas küzdelmet hozott a Mezőkaszonyban megrendezett labdarúgó utcabajnokság, melyre öt csapat nevezett be: az Alsóvég, a Barabási utca, a „Brazilok”, a Központ és a Tipéd utca.

A bajnokság tíz órakor vette kezdetét, s az első mérkőzésen a Központ csapata 3:0 arányú győzelmet aratott az Alsóvég ellen, majd a Tipéd utca diadalmaskodott küzdelmes, egygólos mérkőzésen a „Brazilok” felett. Ugyancsak 1:0 volt a végeredmény a Barabási utca és az Alsóvég összecsapásán. A további mérkőzéseken valamivel nagyobb arányú győzelmek születtek. A ku­pa sorsa a két utolsó meccsen dőlt el: a Központ–Barabási utca derbi 2:2 arányú döntetlennel végződött, s befejezésül a Barabási utca 5:0 arányú kiütéses győzelmet aratott a Tipéd utcaiak felett. Végezetül azonos pontállás mellett (10-10 pont) jobb gólkülönbséggel a Barabási utca csapata lett az idei bajnok, s emelhette magasba a vándorserleget.

A nagy izgalmat hajnalig tartó mulatság vezette le, mely jó alkalom volt arra, hogy az addig versengő szurkolótáborok a békülés jegyében koccinthassanak.

Baráth József