Vége a báli szezonnak

2006. március 3., 09:00 , 268. szám

Sajnos véget ért a báli szezon, azonban az elmúlt hétvégén még tartott, így bálokban mulathatott a KMKSZ técsői, nagyberegi és ungtarnóci alapszervezetének tagsága.

Técső - A Felső-Tisza-vidéket is elérte a farsangi hangulat, mulatságot tartott a KMKSZ Técsői Alapszervezete a patinás Ukrajna étteremben. Az asztalok megteltek a "batyukból" előkerült finomabbnál finomabb ételekkel, italokkal, ami megalapozta a jó hangulatot. Ifj. Sari József, a KMKSZ Felső-Tisza-vidéki Középszintű Szervezetének elnöke pohárköszöntőjében elmondta, hogy a jól végzett munka után esik igazán jól a szórakozás, a pihenés, ugyanakkor figyelmeztetett is, hogy a választásokkal kapcsolatos munka dandárja még ezután következik. Helyesen kell döntenünk és jól kell szavaznunk a jövőnk érdekében.

A pohárköszöntők után Csonka Tibor és Csaba zenéjére mindenki táncra perdült, a hangulatot tovább fokozta a tombolasorsolás. Az est háziasszonya Bányász Erzsébet, a Técsői KMKSZ-alapszervezet elnöke volt.

Nagybereg - Farsangi batyusbált tartott a KMKSZ Nagyberegi Alapszervezete is a helyi kultúrházban. A mulatságot Bálint András alapszervezeti elnök nyitotta meg. A bálon láthatóan minden résztvevő jól érezte magát, értékes ajándékok találtak gazdára a tombolasorsoláskor, s a salánki együttes által szolgáltatott zenére reggelig ropták a táncot a vendégek.

Ungtarnóc - Harmadik alkalommal szervezett batyusbált az Ungtarnóci KMKSZ-alapszervezet, a helyi református parókián. Kiss Klára helyi alapszervezeti elnök megnyitójában köszönetet mondott a Dorcas Nemzetközi Segélyszervezetnek, amely a tombolán kisorsolt ajándékokkal támogatta a rendezvényt. Bejelentette, hogy a tombolákból befolyt 500 hrivnyát a helyi hittanos fiatalok hagyományos turjaremetei nyári táborozására költik. Héder János református lelkész a közös vacsora előtt egy odaillő igeverssel köszöntötte a társaságot, majd asztali áldást mondott. Végül hajnali egy óráig mulattak a résztvevők.

dózsa