Bizonyságtétel

Olvasói levél

2007. január 12., 09:00 , 313. szám

Állandó olvasója vagyok a Kárpátalja c. hetilapnak. Különösen figyelemmel kísérem az egyházi vonatkozású cikkeket, a Vasárnapi üzenet c. rovatot. Ez a rovat indított arra, hogy írjak Önöknek. Ha lehetséges, szeretnék e rovathoz kapcsolódva üzenni az olvasóknak. Persze nem azt akarom, hogy éppen ebben a rovatban kapjak én is helyet, hanem ott, ahol egyházról, vallásról írnak.

A következőkben magamról írok, életemnek egy részéről:

Egy 54 éves asszony vagyok, 3 gyermek (2 fiú és 1 lány) édesanyja. Szeretném leírni azt a csodát, amelyet az Úr Jézus által tapasztaltam meg.

Életem 10 éves keserves időszaka akkor kezdődött, amikor férjemet egy megrázó tragédia során elveszítettem. Hogy enyhítsek fájdalmamon és bánatomon, a pohárhoz nyúltam. Az alkoholhoz, amely korunk legveszélyesebb vírusa, amely 10 év alatt engem is nyomorba döntött - alkoholista lettem. Elveszítettem azt, ami számomra a legfontosabb volt: a családomat. Szeretteim kitagadtak, egyik napról a másikra utcára kerültem. A szörnyű megpróbáltatások során eljutottam addig, hogy már szerettem volna megszabadulni, de nem ment. Próbáltam a gyógyszeres kezelést, de nem segített az sem. Sokat szenvedtem, mire hallottam egy "életmentő, gyógyító misszióról", amely Csongoron működik. Gondoltam, megpróbálom, ugyanis már olyan mélyre süllyedtem, hogy nem is reméltem, hogy lehet segíteni rajtam. Csodálkozva hallgattam, amikor beszéltek arról, hogyan lehet náluk megszabadulni. Azt mondták, ott Jézus Krisztus a gyógyító és szabadító. Megvallom, nem hittem a csodában.

2005 novemberében elmentem Csongorra, hogy megtapasztaljam az isteni gyógyítást. Csak később döbbentem rá, hogy nem is én akartam ezt a gyógyítást, hanem maga az Úr Jézus szólított meg. Elfogadtam a hívó szavát, Ő felhozott a mélyből és elindított a keskeny úton a fény felé. Egyébként vallásos katolikus nevelésben részesültem, rendszeresen jártam templomba. De meg kell vallanom, Csongoron kaptam meg azt az igazi hitet, amely szorosan összekötött az Úr Jézussal. Róla igazán csak itt szereztem tudomást. Rajta keresztül az élő Istennel találkozom nap mint nap, Tőle kérek segítséget és Nála választ kapok kérdéseimre. Bár én elhagytam, Ő azonban sohasem hagyott el engem, mindig velem volt.

Szakítottam a múlttal. Gyógyulásom óta templomba járok, imádkozom, és tapasztalom az én jó Uram kegyelmét. Életemet a Jézus oltalmába ajánlottam. Hűségesen szolgálom abban a környezetben, ahol most élek. Megértettem Jézus Krisztus nagy és ingyen kegyelmét, megértettem, hogy vére értem is hullt a Golgotán és bűneimet megbocsátotta.

Szeretnék mindenkit buzdítani, hogy akik rászorulnak az Úr Jézus segítségére, ne féljenek őt megszólítani és kérni! Mert Ő megmutatja irgalmas nagy szeretetét és gyógyító erejét azoknak, akik Hozzá fordulnak, ahogy én is megtapasztalhattam.

Bátfa, 2006. december 24. M.M., szabadult alkoholista