Minden hamis

2007. április 13., 10:00 , 326. szám

A munkácsi autóbuszállomás területén egy zárjegy nélküli videotermékeket tartalmazó kartondobozra bukkantak az adórendőrség munkatársai. Tulajdonosának kilétét nem sikerült megállapítani. A dobozban talált 171 CD értéke megközelítőleg 3,5 ezer hrivnya.

A Nagyszőlősi járásban az adórendőrség és a határőrség munkatársai közös akciójuk során felfedtek egy rejtekhelyet, ahol 4,5 ezer csomag Priluki márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott cigarettára bukkantak. A dohánytermékek értéke meghaladta a 9 ezer hrivnyát. Az "árut" már előkészítették a Magyarország területére való átcsempészésre.

Egy ungvári játékteremben végrehajtott rutinszerű ellenőrzés során tíz játékautomatára bukkantak a hatóságok, amelyekhez hiányoztak az üzemeltetési engedélyek, illetve a származásukat és tulajdonosukat igazoló okmányok. A 30 ezer hrivnya összértékű berendezéseket lefoglalták.

Szolyván több mint hatvan tonna, összesen mintegy 40 ezer hrivnya értékű fémhulladékot foglaltak le, miután tulajdonosai nem tudták felmutatni a vállalkozásnak ezt a formáját engedélyező okmányokat - közölte a megyei adórendőrség. (Kárpátalja/mukachevo.net)