Munkalátogatás a járásban

Beregszászi Járási Tanács

2007. augusztus 10., 10:00 , 343. szám

A napokban több települést is felkeresett Csizmár Béla, a Beregszászi Járási Tanács elnöke, hogy megvitassa a polgármesterekkel és a tanácstagokkal az aktuális teendőket, többek között a földgáz bevezetésével kapcsolatos problémákat.

Mint azt a járási tanács elnöke lapunknak elmondta, jó hírt vitt a zápszonyiaknak - sikerült 200 ezer hrivnyát kieszközölni a megyei költségvetésből a faluba a földgázt bekötő vezeték építésének folytatására, és jó esély van arra, hogy az őszi fűtési szezon kezdetéig eljut a földgáz minden háztartásba.

Sárosorosziban a járási tanács elnöke szintén a helyszínen ismerkedett a helyzettel. A helyi önkormányzattal tartott megbeszélésen elhangzott, hogy rövid időn belül befejezik a földgáz bekötővezetékének építésével kapcsolatos munkálatokat és augusztus második felében sor kerülhet a gázlánggyújtó ünnepségre. Ugyancsak szó volt a falu vízvezetékrendszere kiépítésének szükségességéről is.

Bótrágyon a helyi és a szomszédos települések polgármestereivel találkozott Csizmár Béla és a járási közigazgatás vezetése, ahol teendők széles körét tekintették át a szociális, gazdasági, ökológiai és egyéb szférákban.

B. J.