Késelés az ungvári Kassa bárban

2008. április 18., 10:00 , 379. szám

Katonai járőrök fogták el azt az elkövetőt, aki a napokban az ungvári Kassa bárban dulakodás közben megkéselt egy férfit.

A katonai járőrök aznap éjjel éppen a Kassa bár közelében teljesítettek szolgálatot, amikor egy halálra rémült fiatal lány kért tőlük segítséget, mondván, hogy a szórakozóhelyen több vendég összeverekedett, s az egyiküket meg is szúrták. Mire a katonák a helyszínre értek, a bár már kiürült, ám az asztalok között a padlón egy vérző és kíntól fetrengő férfit találtak.

A járőrök azonnal kihívták a mentőket, majd kihallgatták a szórakozóhely személyzetét, akik meglehetősen jó személyleírással szolgáltak az elkövetőről. A katonák riadóztatták járőrtársaikat, s a késelő nyomába eredtek.

22 óra körül a PA-4. Sz. katonai őrjárat a Zakarpattya szálló közelében egy gyanús személyre figyelt, akire ráillett a személyleírás. Igazoltatni akarták, ám a férfi ekkor futásnak eredt. Az őrjárat tagjai üldözőbe vették, s néhány sarokkal arrébb sikerült is elfogniuk. A gyanúsítottat - akinél a késelés tárgyi bizonyítékát is megtalálták - ezt követően átadták az időközben a helyszínre kiérkező rendőrségi járőrnek.

Az ügyben megkezdődött a nyomozás.