Ledida kétszázezres órája

2012. március 16., 09:00 , 583. szám

A politikai szereplőknek hozzá kell szokniuk, hogy ellenfeleik figyelmét semmi nem fogja elkerülni, és amibe csak lehet, bele fognak kötni. A választási kampány közeledtével már minden részlet számít.

Olekszandr Ledidán, a Kárpátaljai Megyei Állami Közigazgatási Hivatal elnökén a múlt heti kibővített kormányülésen – amelyet a hatalom legújabb szociális kezdeményezéseinek szenteltek – egy több mint 200 ezer hrivnyát érő karórát véltek felfedezni – írja az lb.ua internetes portálra hivatkozva a korrespondent net.

A svájci Corum cég Admiral’s Cup Challenge Regatta márkájú órája jellegzetes kialakításáról ismerhető fel, például a 12 szögletű óralapról. Az óra 40 milliméteres tokja 18 karátos rózsaaranyból készült. A portál emlékeztet, hogy az ilyen időmérők ára 200 ezer hrivnyától indul.

A korrespondent.net ezzel kapcsolatban emlékeztet, hogy Ukrajna elnökének felesége, Ljudmila Janukovics Breguet Reine de Naples márkájú órát hord, amelynek ára körülbelül 30 ezer dollár körül mozog. Igaz, az ukrán first ladyvel kapcsolatban az a leggyakoribb hír, hogy más országbeli kolléganőihez képest szinte soha nem szerepel a nyilvánosság előtt.

hk