Nagybereg és Beregújfalu kidőlt a sorból

Labdarúgás

2012. augusztus 10., 10:00 , 604. szám

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában vasárnap a második kört kezdték a csapatok. Sajnos, mindkét mezőnyben egy csapattal szegényebb lett a bajnokság, hiszen az első osztályban Nagybereg, a második vonalban Beregújfalu lépett vissza a bajnokságtól anyagi nehézségek miatt. A következő fordulókban a két visszalépett együttes soron lévő ellenfelei automatikusan megkapják a három bajnoki pontot.

Az első osztályban a badalói rangadón a címvédő hazaiak visszavágtak Gátnak az első fordulóban elszenvedett vereségért. A gólokban és szikrázóan kemény összecsapásokban is gazdag találkozón a Tisza-partiak vesztett állásból fordítva nyerték meg a meccset. Az ifjúságiaknál badalóiak kiütéses, 12-0 arányú győzelmet arattak.

Az első osztály 12. fordulójának eredményei: Mezővári–Beregszászi Csillag 1-1, Badaló–Gát 5-3, Mezőkaszony–Beregsom 1-1, Alsóremete–Jánosi 1-2. A Nagybereg–Déda találkozó három pontját a vendégek kapták, Nagybégány szabadnapos volt.

A tabellát Badaló vezeti 30 ponttal, de szorosan tapad rá Jánosi 29 ponttal, illetve a harmadik Déda 27 ponttal.

* * *

A másodosztályban a harmadik Rafajnaújfalu a listavezető Csetfalvával ikszelt.

Eredmények: Rafajnaújfalu–Csetfalva 1-1, Gut–Bátyú 3-0, Nagymuzsaly–Bene 0-1, Papi–Bakos 5-1, Szvoboda–Kisbégány 6-1, Borzsova–Kovászó 3-0, Tiszacsoma–Kígyós 2-0. A Beregújfalu–Mezőgecse mérkőzés három pontját a vendégek kapták.

Itt Csetfalva magabiztosan vezeti a tabellát 39 ponttal a 33 pontos Nagymuzsaly és 32 pontos Rafajna előtt.

(jéel)